Jysk utökar sin Salesforce installation, kopplar in CRM och leadshantering

In Nyheter, Omnikanal, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är ”sängkrig” mellan Salesforce och Adobe när den sistnämnda köpt upp Magento, som har svenska varuhuset Sova.se som kund. Madrassmästaren Jysk har en större Salesforce-uppsättning tillsammans med Drupal CMS, som just blev ännu mer omfattande. Det Salesforce Service Cloud stöd vi berättat om tidigare ska nu ha utökats och vidareutvecklats att även innehålla en integration av Salesforce CRM och diverse leadshantering direkt in till Jysks kundtjänst.

” – Den nya lösningen ger en detaljerad översikt över hela organisationen, samtidigt som det finns alla möjligheter att agera på lokal nivå. Analysdata ger en detaljerad bild över vad som fungerar och inte, samtidigt som det ger kunden en bättre och mer sömlös köpupplevelse både online och i butik. Det ger även möjligheten att låta alla delar lära sig av varandra.”

Silje Stougaard som ansvarar för kundservice på Jysk tidigare påpekat. . Idag finns Jysk i 48 länder utspritt på 2 479 butiker och en allt växande onlinehandel. Jysks interna målsättning är att kunna erbjuda den bästa servicen i branschen, oavsett om det är i butik, online eller via telefon. Däremot har Jysk ännu inte valt att använda Salesforce Commerce Cloud.

Leave a Comment