Knorr väljer TYPO3 för kampanjsajt

In Nyheter, TYPO3 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström12 Comments

Knorr och TV3 lade sig på en TYPO3 när den nya kampanjsajten Kvällsmat skulle lanseras. En trevligt designad sak. Det öppen källkodsbaserade CMS:et TYPO3 ligger under en GNU/GPL licens. Unilever Knorr själva har en flashbaserad sajt. Samarbetspartnern i kampanjsajten, TV3 valde nyligen Drupal (tillsammans med TV6)som CMS. Men systerkanalen TV8 har en Joomla! Och sedan tidigare har koncernen Mambo för flera av sina sajter.  Medan moderbolaget MTG själva kör på en EPiServer. Phiew. Vad rörigt det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej!
  Vilka corporate-sajter är baserade på Typo3? Nån som har några bra exempel?
  /Titti

 2. Hej!
  Vilka corporate-sajter är baserade på Typo3? Nån som har några bra exempel?
  /Titti

 3. Tycker att gränssnittet i Typo3 känns lite 90-tal… Typ dokumnthantering på en server. Varför inte använda Drupal istället, ha ha?

 4. Tycker att gränssnittet i Typo3 känns lite 90-tal… Typ dokumnthantering på en server. Varför inte använda Drupal istället, ha ha?

 5. känns lite 90-tal…
  Drupal spelar i korplaget och TYPO3 i WM. Går inte och nämna samma dag.

 6. känns lite 90-tal…
  Drupal spelar i korplaget och TYPO3 i WM. Går inte och nämna samma dag.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.