TYPO3 Association startar konsultverksamhet, crowdfunding bakom nästa version

In Nyheter, TYPO3 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Både TYPO3 och Joomla har svenska representanter i CMS-bolagens styrelser respektive expert advisory boards. I TYPO3 expert advisory board sitter svenske Robert Lindh som berättar lite för MKSE.com om vad som hänt med produkten på sistone. Internationellt är det mycket bra fart på TYPO3.  I oktober 2018 ska äntligen efterlängtade TYPO3 version 9 vara ute. En version styrgruppen jobbar intensivt på just nu. Arbetet bakom ska enligt Robert ha finansierats av en crowdfundingkampanj där runt 700 000...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon