Knowit tar över 1177.se från tidigare leverantör, omfattande tester innan lansering

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Knowit är ny leverantör av teknisk plattform för prestigeuppdraget 1177.se, berättar de i april månad. På uppdrag av Inera ska Knowit stå bakom nya webbplatsen 1177.se. 1177 väljer även att ligga kvar på Episerver även nästa decennium, vilket är långt en självklarhet inom offentlig sektor 2019. Den nya webbplatsen ska före lansering ha testats både utifrån teknisk tillgänglighet men också genom användartester med personer som har olika funktionsvariationer. En viktig komponent i projektet har också varit...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon