Kommunen köper upp ny Microsoft 365-lösning av Consid

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tidaholms Kommun har fått upp sitt nya intranät skapat i Microsoft 365 av partnern Consid. Det är en mer skräddarsydd lösning som byggts för att skapa nya och effektiva vägar för kommunikation mellan Tidaholms kommuns 1700 medarbetare.

Alla svenska kunder som handlat upp Microsoft 365 på sistone hittar ni i MKSE.com dagligen uppdaterade Microsoft 365/Dynamics ERP/CRM-sektion. Läs allt här.

”– Fördelen med att ta fram intranätet tillsammans med Consid var att de både kunde lyssna på våra idéer och komplettera med sin stora erfarenhet från likande projekt. Tillsammans har vi tagit fram en lösning som är skräddarsydd för oss samtidigt som vår lösning bygger på ett beprövat system och lösningar som vi har högt förtroende för.”

Säger Miranda Bergsten som är kommunikationsstrateg på Tidaholms kommun. Intranätet har dessutom gjorts till en del av Microsoft Teams.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut