Korpen släpper nytt på Umbraco, överger IdrottOnline Episerver, integrerar IT-system och lyfter SEO

In Nyheter, SEO, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya korpen.se har lanserats byggd på CMS-plattformen Umbraco. Korpen överger därmed en äldre Episerver som först togs fram redan 2009 av Drumedar. Därefter har Korpen använt den rikstäckande Episerver CMS-webblösningen i som svenska IdrottOnline tillhandahåller (kallad "världens största Episerver installation" av flera) sedan ett tag tillbaka. Korpens ledning berättade om valet att byta i verksamhetsberättelsen redan 2017. Nu 2020 står man på egna ben. Viktiga mål med den nya webbplatsen ska varit nyrekrytering och att integrera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon