Kundo hoppas app-utvecklare gör plats för Kundtjänst-knapp

In Android, Chatbots, Community, Facebook Pages, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Kundo är klara med det Github-paket de vill att app-utvecklare lägger till som t ex en knapp för kundtjänst. Direkt i den app de håller på att utveckla.

Paketet finns tillgänglig för iOS (iPhone och iPad) och lanseras inom kort även för Android.  http://blogg.kundo.se/wp-content/uploads/2012/02/kundo-mobil-app1.png

Ett betalkonto krävs för att ta del av paketet.

En ambitiös satsning då den kräver rätt mycket yta och uppmärksamhet från de ofta redan funktionellt och skärmyta-begränsade apparna. Dessutom gäller det att funktionen för digital kundtjänst uppskattas och behövs på just Kundos sätt av den ansvarige app-utvecklaren.

Appen lanseras dessvärre inte med några skarpa kundexempel, det kunde varit en god idé för att redovisa tilläggets förträfflighet.

Kommentarer

  1. Hej Martin!

    Tack för uppmärksamheten! Vår applikation är menad enbart som ett *exempel*. Det behöver inte vara en knapp eller ett stort menyalternativ, det kan vara en textlänk under en annan submeny, placeras och utformas precis som apptillverkaren själv önskar. Det behöver alltså inte ta mycket plats.

    Vi har två gratisapplikationer som lanserar detta de kommande veckorna och två större svenska bolag som tittar på detta just nu. Så intresset finns helt klart.

  2. Martin, det kräver ingen yta alls om man inte vill. Man kan t.ex. be kunden att rapportera in ett problem när det uppstår. Då kan användaren öppna Kundo som ett modalt fönster direkt från meddelanderutan, så har jag tänkt i Mitt Saldo. Jag kör Kundo idag och det fungerar bra, men det kommer bli mycket bättre nu när det sitter direkt i applikationen.

  3. Ah, bra att veta. Jag hade förstått möjligheterna bättre om jag kunnat se andra exempel än ACME-bilden ovan (där koden ser ut att komma placeras i en ”knapp”). 

Leave a Comment