Landskronabois.com relanserad på Joomla! CMS

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Landskronabois.com har gjorts om och relanserats på en open source Joomla! CMS. Den nya sajten har försetts med en större carousel, en flippande annonsyta, och en herras massa Joomla! (!) knappar för alla navigeringsikoner. Såklart är inte heller favIcon'en någon annan än Joomla! standard. Alla tidigare puff-knappar har högerställts och en ny resultat-ticker har tagits fram. Håller OK modern standard, men samtidigt håller inte nyproduktionen riktigt "allsvensk klass"....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment