Landstingsarkivet Region Stockholm målgruppsanpassar på webben

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cybercom Groups SiteVision-team berättar att de är klara med Landstingsarkivet Region Stockholm nya målgruppsanpassade webbplats som lanseras i februari. Det nya användargränssnittet ska ha fått ett mer tydligt fokus på användbarhet och tillgänglighet samt inkluderar numera fler e-tjänster för att avlasta bland annat kundtjänst. Det ska finnas datadrivna delar baserat på Google Analytics och besökarundersökningsdata. Allt har utfört i ett samarbete mellan produktägaren och leverantören. SLL är annars en jättereferens till Episerver som så sent som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon