Intranätet skapade en bättre gemenskap på SLL. Frustrationen som bortblåst

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

För några månader sedan fick hela 44 000 anställda ta del av det nya, övergripande SLL intranätet. Ett projekt genomfört av SLL själva med hjälp av konsultbyrån Capgemini. Inför den kommande Smarta Intranät konferensen, där SLL är en av talarna, tog sig MKSE.com en pratstund med Martina Hansson, huvudprojektledare i projektet och webbansvarig/förvaltningsproduktledare på SLL.Intranätsprojektet påbörjades hösten 2016 och lanserades i mars 2018. Ett omfattande arbete som till stor del kunde styras av feedback direkt från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon