Länsförsäkringar, Advencia och Skandia handlar upp Storykit video- och contentverktyg

In Nyheter, CDP, DMP, Content Marketing, CXM, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sista artikeln på sajten kit.se publicerades på dagen för ett år sedan. Det är dags att se över hur det gått med affärerna och lönsamheten för bolaget som finns kvar, Storykit och Storykit.io online videoproduktionsverktyg. Med inhousebyråer som passerat 1000 egna anställda borde det finnas en jättemarknad för att dagligen snabbare kunna producera egna videos, baserat på AI-förstärkta insikter om vilket content som flyger. Och visst har det dykt upp en del namnkunniga nya, svenska storkunder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adlibris måste göra mer med all kunddata, inleder samarbete med Avaus

Sedan Kit.se lades ned har vi knappt hört talas om det innovativa videostödet som skulle kunna skapa content och videos baserat på innehåll som inte ens redaktörerna visste marknaden ville ha. Men i vinter gör Storykit en ny drive där man berättar om de senaste årens framfart.

Peder Bonniers prestigeprojekt Storykit och historiska produkt Kit.se går back för sjätte året i rad. De totala förlusterna ligger idag på hela -65 Mkr för det svenska SaaS-verktyget och den tidigare nyhetstjänsten. Men en vändning kanske är på gång. Kundlistan ser allt bättre ut. De senare åren har Länsförsäkringar, Advencia, Bisnode, Skandia, Bliwa, Adlibris, Naturskyddsföreningen och Science Park Jkpg anslutit som nya svenska videoproducenter i verktyget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Curamando-grundare ska styra upp CDP och growth inom PPP, satsar på Salesforce och Hubspot