LeSS, Large Scale Scrum tänkt för större sammanhang

In Metodik, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

LeSS är mer än ett CSS-ramverk, det är även en ny tillämpning inom Scrum. Craig Larman har tagit fram ett Scrum-baserat ramverk kallat Large Scale Scrum (LeSS) som ska fungera att skala upp för omfattande och växande enterprise behov.Ramverket ska erbjuda goda möjligheter att tillämpa avancerad agil och lean metodik inom olika områden. Det ska även vara öppat för tillämparna att experimentera och anpassa efter individuella behov. Namnets betydelse kommer från grundtanken är att i agil...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment