Lidl satsar på matupplevelse med nya Lidl.se

In Nyheter, Open Text Web Solutions by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lidl ska vara på gång att uppdatera svenska närvaron på Lidl.se. Numera en från Tyskland centralt upphandlad OpenText Web Site Management 10.1 lösning som ett gäng om tre webbredaktörer i Solna sitter och sköter.Webbplatsen idag fungerar mest som ett interaktivt reklambladsutskick och lyckas väl med att vidareförmedla "billighetskänslan" sett till bild- och texthantering. Det finns även en medföljande "kontakt"-rad i högerkant samt en sitemap-footer med aktuella erbjudanden (!). Interaktion sker främst genom nyhetsbrevet, men inte heller det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment