Lockheedmartin.com på Adobe AEM försvenskas inför NATO-inträde

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med Sveriges NATO-inträde var amerikanska Lockheed Martin väldigt snabba med att sätta upp en egen splash och kampanjsajt med tillhörande inköpt reklam. Där berättar de att de gärna ser mer samarbete försvarsaktörer och vapentillverkare emellan i USA och Sverige. Den nya kampanjen leder till egna lockheedmartin.com som är en för ändamålet plötsligt svenskspråkig variant av egna Adobe Experience Manager CMS närvaron. Allt på AWS drift med bl a Hotjar och Google Analytics martech. Det är C-130J Super Hercules som främst marknadsförs på den nya svenska delen. Det finns även en översatt Youtube video framtagen med blygsamma 126 visningar. Alla länkar däremot ut från kampanjsajten är oöversatta och fortsatt på engelska.

0 mdr
omsätter bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Så sent som i höstas hade även Lockheed Martin en svensk kampanj för att det skulle bli just C-130J Super Hercules som ersatte tidigare Hercules plan i svenska flygvapnet. I mars flög även amerikanska Bomber Task Force en B-1B Lancer och en B-52 Stratofortress flygplan över Sverige i en uppvisning.

Lockheed Martin hade förra året hela 122 000 anställda och drar in omkring 670 mdr SEK årligen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Schwarzkopf personaliserar baserat på hårfärg och stil med hjälp av nya Adobe genAI