Loftux/Redpill, Wehay och Cybercom säljer Alfresco ECM

In Alfresco, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

http://www.computerweekly.com/blogs/open-source-insider/alfrescocontentrepo.gif

Det går segare än med amerikanska open source CMS, men så smått börjar det dyka upp svenska, specialiserade Alfresco dokumenthanteringssystemskonsulter.

Enmannabolaget Loftux är en av dessa. Grundaren Peter Löfgren verkar främst jobba under Redpill Linpro när han konsulterar inom den i USA omtalade open source SharePoint 2010 utmanaren.

Dock är det ännu ont om Alfresco referenser från Loftux.

I Sverige har även Cybercom (genom bl a Rädda barnen projekt) och Håkan Lindbergs Wehay konsulterat på Alfresco (även om de stavar produkten fel på egna hemsidan) de senaste åren.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Trafikverket handlar upp för 57 Mkr av Academic Work

Kommentarer

  1. Acando är ett annat företag som konsulterar på Alfresco. I Norge ar aktiviteten hög men även i Sverige har man ett par kunder och en handfull arkitekter och utvecklare som är på banan.

  2. Tack för omnämnandet. Även om Loftux och Redpill Linpro har ett nära samarbete, så jobbar vi huvudsakligen direkt med egna kunder. Några har av mina kunder jag nu hunnit lägga till som referenser, fler kommer. Peter Löfgren, Loftux

  3. Som Peter Löfgren påpekar så är Redpill Linpro och Loftux två separat verksamheter som fokuserar på olika typer av kunder. Redpill Linpro är nordisk partner till Alfresco Ltd och arbetar endast med Alfresco Enterprise. Det finns flera referenser på genomförda Alfresco-projekt. Den senaste är Panaxia som både finns som en case study på alfresco.com och i denna artikel på idg: http://www.idg.se/2.1085/1.369423/sakerhetsforetag-rads-inte-oppen-kallkod

Leave a Comment