Marc O’Polo stänger sista butiken, nysatsar online med Salesforce Commerce

In Java, Nyheter, Omnikanal, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Marc O'Polo har i januari valt att stänga ned sin sista svenska butik och lämna landet. Det klassiska klädmärket grundades av två svenskar, Rolf Lind och Göte Huss samt amerikanen Jerry O'Sheets för idag 51 år sedan. Tysken Werner Böck anslöt något år senare och är i dag majoritetsägare och styrelseordförande. Det franchisebolag som drivit den sista butiken i Uppsala har satts i konkurs. Marc O'Polo kommer i fortsättningen att säljas via näthandel och återförsäljare. Detta på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon