Marketing Automation-företaget lägger ned i Sverige

In Google Voice etc, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trots annonsering och sponsring av de större sälj- och marketing automation-eventen i Sverige, en helt egen teknisk Marketing Automation lösning med stöd för fysiska mötesbokningar och mycket annat och tjänster som "Rent-a-Marketer: Hyr en egen marknadsförare" eller "Commend-Me: Kundfeedback, vittnesmål och Google Reviews" klarade sig inte det brittiska CX- och Marketing Automationbolaget hela vägen med sin svenska satsning i Göteborg. Det svenska aktiebolaget, som grundades 2013, nådde en omsättning om runt 3 Mkr innan de nyligen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon