Marketing Automation-företaget lägger ned i Sverige

In Google Voice etc, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Trots annonsering och sponsring av de större sälj- och marketing automation-eventen i Sverige, en helt egen teknisk Marketing Automation lösning med stöd för fysiska mötesbokningar och mycket annat och tjänster som ”Rent-a-Marketer: Hyr en egen marknadsförare” eller ”Commend-Me: Kundfeedback, vittnesmål och Google Reviews” klarade sig inte det brittiska CX- och Marketing Automationbolaget hela vägen med sin svenska satsning i Göteborg. Det svenska aktiebolaget, som grundades 2013, nådde en omsättning om runt 3 Mkr innan de nyligen begärdes i konkurs.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Marc O’Polo, Otto och About you:s e-handelsleverantör satsar på Sverige

Sonician stod bakom det egna mjukvarusystemet Otto® som skulle erbjuda alla aspekter av marknadsföringsautomatisering: Lead Capturing, Nurturing och Scoring. Ägarbolaget hade grundats av människor med bakgrund i Cisco, Hotsip, Oracle, Spring Mobil, Cellip, Nobel Biocare, Volvo, Hägglunds, Altus, Adoperator och Relations & Brands.

Svenska Anticimex AB, Tidningskungen / Bonnier, Västsvenska Handelskammaren tillhör de som gick bolagets MA-kurs och köpte verktyget.