expressen, Interaktiv Säkerhet, mikroblogg, svd, svd.se, twingly, widgetbox Escenic, Nyheter

Märklig widget på Svd.se startsida samt Twingly missbruk

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Snart nydesignade Svd.se (Escenic) har valt att lägga upp en gratis Widgetbox.com widget på en central startsideplats. För att läsarna ska kunna se Twinglys täckning av vissa artikelämnen på Svd. Undrar om Svd.se:s kräsna, lite mer seniora läsare uppskattar inslaget. De vet nog varken vad "embed code", "Tagged" eller end "JavaScript" är. Speciellt inte i engelsk kontext. Och ska sådana termer blandas med övrig content på löpet? Och är inte flashwidgeten helt överflödig för mikrobloggbevakning? Svd.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja, mitt CMS skapar en märklig dubbellänk om jag länkar internt ibland. Det skiljer sig från hur tidigare system fungerade. Får börja dubbelkolla när jag författar mina CMS nyheter. Tack för feedback Lars!

  2. Författare

    Ja, mitt CMS skapar en märklig dubbellänk om jag länkar internt ibland. Det skiljer sig från hur tidigare system fungerade. Får börja dubbelkolla när jag författar mina CMS nyheter. Tack för feedback Lars!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.