MatMolnet.se med Facebook Connect och Niklas Ekstedt har lanserats

In Facebook Open Graph, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Communityt MatMolnet.se av Niklas Ekstedt och communityentreprenören Christian Remröd (Playahead, Minoutfit.se) har släppts på en PHP-lösning. En fasligt massa sIFR är det och en hel del jQuery. Samt grafiska menyer i mängder som visar olika typer av topplistor över mat. Inloggning sker med Facebook Connect. Så klart. Rätt bra implementerat även om inga av de allra senaste sakerna hämtats från API:t. Kul idé, men hur många av alla dessa småcommunities lyfter egentligen? Många av dessa communityprojekt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.