McDonalds.se nysatsar på e-handel och Adobe AEM

In Adobe AEM, Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det sägs finnas nya e-handelsambitioner hos svenska McDonalds. Flaggskeppet McDonalds.se, som bygger på centrala McDonalds.com, ska vara på gång med några större uppdateringar. I Sverige de senaste åren har hamburgerkedjan främst satsat på att uppdatera sin lokala app med kupongerbjudanden och kampanjer. Men nu ska även webben ses över. I samband med detta rekryteras en ny programansvarig Digital Commerce. På webben har koncernen smugit in en Adobe CQ5 CMS de senaste åren. Och nog pratar nya Digital Lead at...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment