Miljofordon.se live på Joomla!

In Joomla, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Miljofordon.se har gått live på open source plattformen Joomla!. Miljöfordon kallas Sveriges ledande resurs för fakta om miljöklassade personbilar, lätta transportfordon och tunga lastbilar, miljöbränslen samt regler och förmåner för miljöbilar. Bakom sajten står Stockholms stad och Malmö stad.

http://www.miljofordon.se/templates/miljofordon/_images/new/Logo.png

Sajten har funnits tidigare i en annan skepnad men numera går det även att i realtid söka både nya och begagnade bilar. Det erbjuds kalkyler av miljöpåverkan både och på fordonens ekonomi. Du kan också söka efter tankställen som erbjuder miljöbränslen. Trots att bestämmelserna varierar över tid och att miljöbilsklacifiseringen skiljer sig mellan kommuner, olika landsting, myndigheter.

Sajten vänder sig både till privatpersoner och företrädare för organisationer och företag, fleet mangagers och erbjuder information om alla typer av miljöfordon, miljöbränsle och ekonomi.

XLENT business integration, med projektledare Jens Kristensen och ansvarig utvecklare Hamid Abouei, skötte produktion och integration med underliggande fordonsdatabaser. För design stod Ehsan Aslani.

Leave a Comment