Mini Rodini mot hösten med ny e-handelsplattform och leverantör

In Adobe Commerce / Magento, Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klädmärket Mini Rodini byter bort en Young / Skilled e-handel mot en svenskutvecklad Adobe Magento 2 av e-handelsfokuserade byrån Improove. En liten leverantör, men en av de större Adobe Magento 2-partners som finns i landet. Minirodini startades 2006 och gör kläderna som kallas spännande, lekfulla och utan kompromiss med etik och miljlö. Nya Minirodini.com har försetts med, vad som på kort tid blivit, en rätt traditionell retail-webbdesign á la Salesforce "Demandware 1.0" eller "Zalando 2016/2017" med ett inspirationslöp, påföljande produktlistningar,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon