Mini Rodini mot hösten med ny e-handelsplattform och leverantör

In Adobe Commerce / Magento, Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klädmärket Mini Rodini byter bort en Young / Skilled e-handel mot en svenskutvecklad Adobe Magento 2 av e-handelsfokuserade byrån Improove. En liten leverantör, men en av de större Adobe Magento 2-partners som finns i landet.

Minirodini startades 2006 och gör kläderna som kallas spännande, lekfulla och utan kompromiss med etik och miljlö. Nya Minirodini.com har försetts med, vad som på kort tid blivit, en rätt traditionell retail-webbdesign á la Salesforce ”Demandware 1.0” eller ”Zalando 2016/2017” med ett inspirationslöp, påföljande produktlistningar, några större puffar med kalenderbaserade kampanjer, transparenta köp-knappar, och en öpppen sitemap samt e-postindrivning i slutet av den längre sidan.

Vi har mer på samma ämne:  Zoo.se går upp i Adobe Commerce Cloud, ökar konverteringen

Känsligt är att referensen fortfarande ligger kvar i en iFrame, som gapar tom, hos Young / Skilled som främsta referenscase. Senast 2016 gjorde Young / Skilled några större uppdateringar för sin retailkund i samband med att kollektionen AW16 släpptes.

Young / Skilled håller även på att tappa en större kund i WeSC. Streetfashionleverantören står på ruinens brant och med en hårt ansträngd likviditetssituation som lett till att en extern rådgivare akut ska se över ekonomin nu i augusti.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.