Mobil.e24.se relanserad och ser bra ut

In Escenic, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Schibsted ger en försmak på hur man vill att deras kommande, ack så viktiga mobilsidor ska se ut. Först ut är nya affärssajten E24.se's mobilsajt mobil.e24.se skriven i JSP. E24 ligger på Escenic CMS och mobilleverantör är Mobiletech. Det syns att satsningen ska betala tillbaka sig inom kort med den nya, numera dominerande (Aftonbladet mobil m fl använder den som sin främsta annonsplats), toppbannern besökare är tvungna scrolla ned från. Annars är det ett friskt användande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment