Modegatan totaldigitaliseras, beacons bjuder in till extrempersonalisering och omnikanal-upplevelser

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

På Via Montenapoleone i Milan har hela 131 av världens mest exklusiva varumärken sina flaggskeppsbutiker inom mode och shopping. Men gatan har problem när butikshyrorna är fortsatt skyhöga. Giorgio Armani valde för bara någon månad sedan att efter flera decennier överge sitt stora huvudkvarter på Via Montenapoleone. En tidigare undersökning visade även att kundupplevelsen inte levde upp till besökarnas högt ställda förväntningar på lyx. En bra plats att digitalisera, resonerade Accenture, Adobe och Montenapoleone Associations VD....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon