Moderaterna lanserar nytt intranät på Moderaterna.info, all projektinfo

In Intranät, Joomla, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det var ett tag sedan vi skrev om Moderaternas digitala satsningar. Efter en uppmärksammad raid då Drupal och ovanliga valet Opencart PHP ersatte .NET och litium e-handel, samt vissa roll-backs till WordPress 2014 (av Triggerfish) har inte Per Nilsson och co. handlat upp så mycket webb. Men nu berättar nya byrån Joomlaproffs att de fick ansvaret att ta fram ett nytt, publikt tillgängligt intranät åt Moderaterna som återfinns på moderaterna.info. Men social nätverk-login för Facebook och allt.Ännu...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.