MTV växer med Adobe Marketing Cloud

In Adobe AEM, Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MTV tillhör de kunder som utökat sin Omniture analysinstallation och växt ut till en hel Adobe Marketing Cloud installation. Musik och underhållningsaktören använder sin nya Marketing Suite för att koppla samman olika typer av produktioner med digitalt stöd och utöka intänktsmöjligheterna. MTV ska ha minskat antalet 404-sidor, misslyckade sökningar på egna sajten samt optimiserat egna materialet som används inom reklamsammanhang. Trafiken till egna sajterna ska ökat med 118% på bara ett år....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.