NCC handlar upp omfattande Digizuite av Consid för effektivisering, efterlevnad och automatisering

In DAM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

NCC är senaste kunden till nyligen sålda Digizuite Enterprise Digital Asset Management (DAM) SaaS. Digizuite kommer att fungera som en ”ryggrad” för NCC:s digitala verksamhet och ska effektivisera innehållsförsörjningskedjor, eliminera mer tidskrävande contentuppgifter och säkerställa efterlevnad av GDPR genom automatiserade godkännandeprocesser. Ett mål var enklare tillgång till allt digitalt innehåll för alla sina anställda. Implementationspartner är svenska Consid. Consid ska utveckla en integration mellan NCC:s CV- och referensdatabas, ORBIT, och Digizuite DAM bland mycket annat.

0 st
anställda får tillgång till DAM:et
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Vi har märkt en stigande trend där företag går från sina initiala Digital Asset Management-system (DAM) till mer skalbara och flexibla lösningar som sömlöst integreras med deras befintliga teknikstack, precis som NCC. Vi är glada över att samarbeta med NCC och hjälpa dem i att ta sin digitala tillgångsförvaltning till nästa nivå.”

Säger Kim Wolters, VD på Digizuite.

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojektentreprenad, produktion av asfalt och stenmaterial samt utveckling av kommersiella fastigheter. NCC har 12 500 anställda i både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

 

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI-stödet Opal co-pilot sticker ut i uppdaterade Optimizely One sviten, nyheterna från Opticon 2023