Netto handlar upp nytt mobilt CRM och ärendehanteringssystem, nya byråer

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danskägda livsmedelsjätten har satsat på svensk CRM när varumärket Netto ska bli bättre på att lära känna sina kunder. Det berättar Göteborgsbyrån Sparkhouse som vann uppdraget att ta fram ett nytt CRM-projekt bestående av en ny CRM-plattform med fokus på ärendehantering och mobilitet. Netto Marknad Sverige AB är en del av Salling Group (tidigare Dansk Supermarked AS) och en av Nordens största dagligvarukedjor. Första butiken öppnades i Sverige 2002, numera finns Netto idag representerade på drygt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon