NoA köper upp egen apputvecklare i Sverige

In Android, CXM, iPhone, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rekryteringsföretag för PPP, CSR-experter hos ARC och apputvecklare för NoA. Inriktningarna på förvärven bland våra nya stora kommunikations- och martechhus blir allt mer brokiga och diffusa. För att inte säga svårgissade vart de ska ta vägen? Ännu ett sådant visas upp under tisdagen. Reklam-, digital- och martechkoncernen The North Alliance har idag förvärvat tio år unga svenska bolaget App Shack i Uppsala, som specialiserat sig på utveckling av mobilappar. Bolaget som leds av VD Joseph Dickenson omsätter runt 31 Mkr och gick 2021 med 5,8 Mkr i vinst.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Kunder? Där syns nya NoA Ignite-kontot Cake man just tog över från konkurrent, men även SEB. Den senare är annars konkurrenten Bontouchs storkonto inom apputveckling med tvåsiffriga appteam på plats. Även Cake är ju en ledtråd om ett konto NoA säkert önskar växa med inom kort. De får akta sig för att inte bli en ”Äleven/Tillsammans – Synsam” historia de kommande månaderna bara.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  NoA Ignite avtäcker ny e-handelspaketering baserad på Centra

Andra kunder till Uppsalabyrån vid övertagandet är Unquo, Blikk, Funda, Milkywire, Djurens rätt och Freja.

0 Mkr
omsätter den nya byrån