Nordea live med nya Nordea.se på rekordtid

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordea har utan förvarning släppt loss nya Nordea.se med flera kringwebbar i en sprillans ny teknisk miljö. Nordea.se har försetts med en helt ny design som följer Bolds nya grafiska Id från 2016/2017, en mängd nytt innehåll och fler spännande funktioner, enligt Louise Borglund från Nordea Digital Sales. En ny sektion på sajten är den kallad Ditt liv/Ditt företag, där Nordea delar med sig av tips och råd som de hoppas ska göra det lättare för kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon