Nordea om hur de använder Adobe Marketing för personalisering och kundkontakt inom FS

In Adobe AEM, Analys / Statistik, CXM, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordea med 9,2 miljoner kunder och 28 000 anställda är Nordens största bank och numera även en viktig internationell referens för Adobe Marketing Cloud. I ett nytt FS-fokuserat initiativ kallat Adobe Finance Talks är banken en viktig kund till Adobe i höst. Nordea berättar att de börjat omfattande projekt med att personalisera kundresan i Nordeas digitala kanaler på olika sätt.

Nikolaj Bardram, Group Head of Web Analytics & Online Optimization, Nordea är en av huvudtalarna och han gåt igenom de olika kontuinerligt förbättrade aktiviteterna för att förbättra kundupplevelse och förståelse inom varje kundinteraktion.

Nordeas Marketing Technology team jobbar medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Clas Ohlson tänker om, handlar upp Adobe Campaign lojalitetsprogram och CRM-stöd