Alexander Gustafsson, Consid, netlight, nordnet, SiteVision Java, Nyheter, SiteVision, Teknik

Nordnet ska nå fler marknader, tar in Consid för digitalt stöd

In Java, Nyheter, SiteVision, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordnet tar sin roll som digital bank för sparande och investeringar på stort allvar. De digitala beslut och val banken gör har alla visionen att erbjuda användarvänliga, snabba och stabila applikationer och verktyg som ska hjälpa deras kunder att ta smarta investeringsbeslut. Därför har idag tisdagen en ny, sömlös upplevelse för besökaren rullats ut där de CMS-drivna sidorna och handelsystemet integrerats. Detta genom gemensam design, en ny webbplats och nya integrationer. Som bas används Sitevision CMS.

“– Det var ett riktigt roligt projekt med kluriga utmaningar där vi har jobbat nära Nordnets egna utvecklare, designers och infrastrukturavdelning för att få till riktigt smarta och snygga SiteVision-lösningar.”

Säger Alexander Gustafsson, arkitekt och affärsutvecklingsansvarig på Consid. Nordnet finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Finland och samtliga länder använder den nya lösningen som ger större flexibilitet för redaktören, central kvalitetskontroll och en lösning som är enkel att förvalta med bättre möjlighet till vidareutvecklingar. Som när banken väljer gå in på nya marknader.

Sitevision kom in hos banken för runt 7 år sedan och har sedan dessVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.