Nordnet köper in SiteVision CMS lösning

In Featured, Java, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magnus Rosenstråle ‏på SiteVision tipsar MKSE om att Nordnet just gått live med den första fasen av flera i ett omfattande SiteVisionprojekt. En ny design och helt ny sökning är t ex delar av projektet.

sitevision nordnet

Först ut är det sektionen tjänsterNordnet.se. Lösningen är, som inte är helt ovanligt i SiteVision projekt, byggd inhouse. Lösningen finns på samtliga Skandinaviska sajter. Fler SiteVision-lanseringar väntas inom kort enligt produktbolaget.

Nordnet skriver:

Vi har förnyat designen .. vår förhoppning är att den nya designen ska göra det enklare för dig att hitta i vårt utbud och att det ska kännas enkelt och roligt att investera.

Så sent som för en månad sedan visade Nordnet ut en lustig webtrader sektion (numera stängd) som kändes fristående och bl a innehöll en coverflow lösning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu har Karlstads kommun prövat på alla plattformar, väljer Sitevision för 15 Mkr

Referensen passar bra ihop med javabaserade SiteVisions tidigare, främst offentlig sektorbasewrade, bank- och ekonomilösningar som PPM och SBAB.

Leave a Comment