Ny svensk officiell partner för nopCommerce

In E-handel, nopCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vilka handlar upp Salesforce i Sverige?
Upphandlingar och Preferenser. MKSE.com har en aktiv sektion med allt som händer inom området.
Niclas Alvebratt på Nordic Excellence BeeByte berättar att de nyligen utsetts till ny svensk, officiell certifierad partner för open source Microsoft .NET-baserade e-handelsmjukvaran nopCommerce.

“- Beebyte har lång erfarenhet av att bedriva hosting av nopcommerce och vi vet att servrarna måste vara stabila för att e-handeln ska fungera, för att den ska nå optimalt med konverteringar. Att bli certifierad partner till nopcommerce är ett naturligt steg och vi var egentligen inte oroliga för att vi inte skulle uppnå kriterierna. Men det är ju självklart roligt att få bevisat att vi uppnår kriterierna och att vi är det enda svenska hostingföretaget som är partner.”

Säger Niclas Alvebratt, VD på beebyte.

Det ska enbart vara BeeByte och en till aktör i Europa som förärats utmärkelsen av nopCommerce. Mer nopCommerce i Sverige? Idag Episerver-förespråkande Motillo har tidigare lanserar Familywalls på plattformen och Halebop är en gammal nopCommerce .NET e-handelsanvändare sedan 2012 (med bl a Valtech och Perfect Fools).

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss