Ny webbyrå erbjuder gratistimmar och full insyn i pågående projekt

In Nyheter, Umbraco, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Konsultbyrån Northgrid i Åsele testar några nya grepp inom webbkonsultationsbranschen 2019. Med lockerbjudanden om: Första konsultationstimmen gratis 20% rabatt för underhåll första året Är det mer av en klassiskt hantverks- och specialistfirma som presenteras. Dessutom finns en stor transparens kring pågående uppdrag inom Northgrid. De redovisar löpande (?) process och framfart inom inte färre än sex parallelt pågående uppdrag. Snarlikt hur säsonger och tider pusslas ihop och hur uppdrag sköts inom t ex takbranschen. Northgrid jobbar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon