Nya Adobe Comet ska bli UX:arens bästa vän 2016

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

2016 kommer Adobe flirta ännu mer med världens alla UX:are. Senare i år släpps helt nya initiativet Comet som är en end-to-end (heltäckande) lösning för UX:are,  designers och frontendare. Project Comet kommer vara helt anpassat för behoven en modern UX:are har och har tagits fram baserat på input och önskemål från hundratals ledande inom området. Först nu första kvartalet släpps en Mac-variant.Produkten kommer innehålla olika sätt att ta fram workflows (med möjlighet att dela projektinnehåll med andra projektmedlemmar) för att designa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment