Nya Axfood.se live på Episerver DXC, behåller SAP Commerce och Salesforce i plattformsstrategin

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Axfood presenterar lagom till årsskiftet nya Axfood.se med den nya logotypen och hela digitala ID:n som Kurppa Hosk fått ta fram. Allt kommer även på en uppdaterad Episerver DXC som avtäcktes nu i början av månaden. Axfood behåller därmed plattformen, trots att andra systemval gått före de senaste 3-4 åren.

Axfood jobbar med Episerver både inhouse samt med konsulterna på Valtech (främst i Danmark). För e-handel har man tidigare jobbat med Accenture/Brightstep, DDB, Claremont och Capgemini Sogeti. Inhouse-gänget har förstärkts med Recoordinate marketing konsulter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact titulerar sig störst i Norden inom e-handel med 0,4 mdr omsättning, tittar på förvärv

Axfood är även ägare av en SAP Commerce (bl a för Willys.se) samt Salesforce Marketing Cloud. På den sistnämnda är man tom. involverade i ett nytt kompetensprogram som pågår under 2019.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss