Willys öppnar upp e-handel med upphämtningsstation, byter plattform

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Willys har öppnat sin nya e-handel med mat idag. Det säger de sig vara den första lågpriskedjan i landet att göra. Samma priser som i butik erbjuds och och upphämtningsstationer har satts upp. Tanken är att kunder ska parkerar i direkt anslutning till stationen och hämtar sina kassar ur skåp, som öppnas med en kod. Willys byggde en Episerver med Narva redan 2010. Men nya handla.willys.se är en SAP hybris och AngularJS uppbyggd lösning som ligger utanför .NET driften....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin, bara ett förtydligande: Willys nuvarande lösning Willys.se har utvecklats och förvaltats av Sogeti sedan 2012.

  2. Ett steg i rätt riktning! Men de borde ju erbjuda hemkörning av kassarna också?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.