Willys öppnar upp e-handel med upphämtningsstation, byter plattform

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Willys har öppnat sin nya e-handel med mat idag. Det säger de sig vara den första lågpriskedjan i landet att göra. Samma priser som i butik erbjuds och och upphämtningsstationer har satts upp. Tanken är att kunder ska parkerar i direkt anslutning till stationen och hämtar sina kassar ur skåp, som öppnas med en kod. Willys byggde en Episerver med Narva redan 2010. Men nya handla.willys.se är en SAP hybris och AngularJS uppbyggd... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej Martin, bara ett förtydligande: Willys nuvarande lösning Willys.se har utvecklats och förvaltats av Sogeti sedan 2012.

  2. Ett steg i rätt riktning! Men de borde ju erbjuda hemkörning av kassarna också?

Leave a Comment