Så anpassar Recoordinate kundupplevelsen för svenska BMW, nytt Marketing Automation tänk

In Adobe AEM, AI, ChatGPT, Machine Learning, CRM Customer Relationship Management, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Utöver nya typer av appbyråer och prototypingbyråer (!) har antalet kundupplevelse- och kundresespecialiserade byråer i Sverige blivit allt fler. Om de ens alls funnits sedan tidigare. En av dessa är Recoordinate med idag runt 20 medarbetare som startats av konsulter med en bakgrund i Aprimo, Bonnier och Acando.

Bolaget har förvisso funnits sedan sex år tillbaka, men har på sistone börjat hitta sin nisch och fått in flera större kunder inom Marketing Automation-konsultation. Vilket lett till att Recoordinate kunnat växa i antalet anställda. Bolaget jobbar främst med konsultation för kunder som köpt in t ex Adobe Campaign, Salesforce Marketing Cloud och Portrait.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Martechnätverkets ägare tar in 1,6 mdr

Ett av de större nya kundprojekten är ett från svenska BMW som under sommaren och hösten 2017 gått från en mer manuell kunddialog till numera triggerbaserade processer med stöd av marketing automation. Adobe Experience Manager användaren BMW ville i den ökade, digitala konkurrensen bli bättre på att förutse och möta kundernas förväntningar.

Andra kunder till Recoordinate är marknads- avdelningarna på Tele2, Tui, Vattenfall, PwC, Trygghansa, Skandia, Axfood, Rädda barnen.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.

Leave a Comment