Nya finska voice röststyrningscase från flygbolag, radiokanaler och restauranger

In CXM, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finska voice-utvecklarna på Speechgrinder sysselsätter just nu sju anställda. Utvecklingsbolaget har även presenterat en del faktiska och fiktiva case om hur de hjälper skandinaviska företag med att ta fram olika voice-tjänster under 2018/2019. Några av exemplen som Speechgrinder jobbat på under den senaste tiden och paketerat inkluderar: En "voice-enabled cabin management tool" för flygbolag, där personal, som inte kan eller får använda smartphones touchgränssnitt kan rapportera in servicebehov eller defekter från kabinen direkt vid flygpersonalens återsamlingsplats. En...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon