Nya Nyheter24 får Se & Hör-löp templates i Escenic

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya Nyheter24 på Escenic CMS närmar sig lansering. Lagom till att den andra årsavgiften ska betalas till norrmännen. Av de preview-skärmdumpar som släppts hittas faktiskt vissa kreativa element. Sättet att presentera antal artikelbilder (som Nyheter24 satsar stort på som lockande content) och video var trevligt. Med artikelns huvudbild som bakgrund och med en tabloidliknande formgivning i skarpt gult och rött ovanpå innehållet. Tänk Se & Hör löpsedlarna. En del inspiration från Newsmill kan även skymtas med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sedan när är Hamsterpaj Johan Höglund (21 år) “IT-ansvarig” på Nyheter24 och sedan när ingår samma ungdomscommunity i Nyheter24's KIA besöksstatistik? Hellustigt ju.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.