Nya Nyheter24 får Se & Hör-löp templates i Escenic

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nya Nyheter24 på Escenic CMS närmar sig lansering. Lagom till att den andra årsavgiften ska betalas till norrmännen. Av de preview-skärmdumpar som släppts hittas faktiskt vissa kreativa element. Sättet att presentera antal artikelbilder (som Nyheter24 satsar stort på som lockande content) och video var trevligt. Med artikelns huvudbild som bakgrund och med en tabloidliknande formgivning i skarpt gult och rött ovanpå innehållet. Tänk Se & Hör löpsedlarna. En del inspiration... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sedan när är Hamsterpaj Johan Höglund (21 år) ”IT-ansvarig” på Nyheter24 och sedan när ingår samma ungdomscommunity i Nyheter24's KIA besöksstatistik? Hellustigt ju.

Leave a Comment