Nya sätt att informera egna organisationen om kundupplevelse

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Att definiera och förbättra kundupplevelsen handlar i mångt och mycket om att förbättra den egna organisationens kommunikation och organisation. Hela vägen genom företaget. Ett populärt sätt att redovisa pågående arbete med kundresor har baserats på Prime Therapeutics banbrytande sätt från 2014. De visade upp vilka företagets kunder verkligen är genom att skapa tvådimensionella skyltdockorna i wellpapp. Dockorna fick namn och tillhörande persona-detaljer inskrivna i kläderna med tydliga definitioner vilka de var, vad de gillade med företagets produkter och hur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.