Nya svenska kunder till Dynamicweb CMS

In Dynamicweb, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sverigesatsande Dynamicweb CMS har knytit till sig några nya kunder. Rekryteringsföretaget SIMS väljer att lansera nyhetswebbplatsen www.sims.se med CV-registreringsmöjligheter på Dynamicweb CMS. Webbplatsen är skapad av Stendahls.net i samarbete med Mindflower. Utbildningskonsultföretag Mindset är en annan ny svensk kund. Webbplatsen är skapad av Norweb i samarbete med Mindflower. Dynamicweb CMS är numera integrerad med egna e-handelsplattformen Dynamicweb eCommerce, en lösning som även ska vara standardintegrerad med Microsoft Dynamics NAV. Dynamicweb CMS berättar även att de är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.