Nya SVT.se sajten zoomar in Escenic CMS

In Escenic, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Nu börjar den nya epoken för SVT. Första sajt ut på nya norska java-CMS:et Escenic blir programmet Uppdrag Gransknings sajt. Kul är den zoom som SVT valt att använda för att gå till valda artiklar. Nyskapande. Hela designen känns för övrigt fräsch och det märks att gamla SVT.se (som länkas in här och där) har några år på sig. Löpet använder sig av en "jQuery infinite scroll" finns för att lista fler artiklar. På ett liknande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment