Nyheter24.se satsar på bilderna

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Douglas Roos och Patrik Sandbergs Nyheter24.se (24 Media Network AB) är släppt. Sajten satsar på många och stora bilder (standard är 648px × 432px). Plattform är liksom förebilden TheSun.co.uk (samt Aftonbladet.se) en Escenic CMS. Det hade kunnat vara lika snyggt som Klikk.no (se gårdagens artikel) men tabloidfokuset tar udden av det estiska. Framsidan har en tidstypisk "carousel" och "mest lästa" listor. Nyheter24.se's fokus verkar vara att "hålla 60 eller 120 sekunders deadlines" (budskapet uppdaterades under förmiddagen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Angående “var X:e minut”, så ska siffran spegla den frekvens de har på publiceringen i realtid. Den ändras alltså hela tiden utefter hur mycket som publiceras.

  2. Angående “var X:e minut”, så ska siffran spegla den frekvens de har på publiceringen i realtid. Den ändras alltså hela tiden utefter hur mycket som publiceras.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.