Nyheter24.se satsar på bilderna

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Douglas Roos och Patrik Sandbergs Nyheter24.se (24 Media Network AB) är släppt. Sajten satsar på många och stora bilder (standard är 648px × 432px). Plattform är liksom förebilden TheSun.co.uk (samt Aftonbladet.se) en Escenic CMS. Det hade kunnat vara lika snyggt som Klikk.no (se gårdagens artikel) men tabloidfokuset tar udden av det estiska. Framsidan har en tidstypisk "carousel" och "mest lästa" listor. Nyheter24.se's fokus verkar vara att "hålla 60 eller 120 sekunders deadlines" (budskapet uppdaterades under förmiddagen... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Angående ”var X:e minut”, så ska siffran spegla den frekvens de har på publiceringen i realtid. Den ändras alltså hela tiden utefter hur mycket som publiceras.

  2. Angående ”var X:e minut”, så ska siffran spegla den frekvens de har på publiceringen i realtid. Den ändras alltså hela tiden utefter hur mycket som publiceras.

Leave a Comment