Nytt erbjudande, Salesforce Commerce e-handel på 14 dagar för 1,7 Mkr jämnt

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det har tisslat och tasslats i branschen om att headless/MACH-trenden inte gynnat Salesforce Commerce Cloud under de senaste 12-18 månaderna. Många större kunder låg även i tjänste- och drift e-handelsmolnet parallellt med att de såg över de egna, mer affärsintegrerade projekt. Som nu projektmässigt eskalerats och driftsatts under pandemin. Det leder till en klassisk hantering från San Francisco-gänget, ytterligare transparens kring prissättning och tidsestimat. Nu i dagarna gick det ut nya erbjudanden från Salesforce Commerce Cloud...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon