Nytt säkerhetshål i Magento, största svenska leverantören köper upp bolag

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu ett säkerhetshål har hittats i Magneto. Det ska gå att få admin-rättigheter via XCC i ett standardformulär. Men säkerhetspatch ska redan finnas ute att ladda hem. Samtidigt berättar ledande svenska Magento leverantören Vaimo att de tar över danska konkurrenten Customerwise för att bli starkare i Norden på plattformen. Vaimo etablerade sig i Danmark i augusti 2014 och med förvärvet av Customerwise får bolaget ett team på 22 personer i två orter, Köpenhamn och Kolding. Silver-partnern...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment