Nytt SharePoint 2010 verksamhetssystem till WSP av Precio

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Precio är klara med sitt verksamhetssystemprojekt till WSP. Projektet har pågått ett år och var ett av Microsoft urvalt SharePoint 2010 projekt. Så en Microsofts SharePoint 2010 ligger i botten. Syftet ska vara att modernisera och anpassat WSP's stöd och styrning inom uppdragshantering. Processplatsen, Arbetsplatsen, Förändringsplatsen och Administratören är verksamhetssystemets 4 olika delar. Verksamhetssystemet utvecklas i första hand för den svenska verksamheten, men ska framöver kunna implementeras för WSP globalt. WSP är även en EPiServer-kund med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.