Occtoo får Industrifonden och 42CAP som delägare, tar in 22 Mkr

In API, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Occtoo berättar för MKSE.com att de just har tagit in 22 Mkr i en såddrunda för att hjälpa sina kunder och nya företag att snabbare lansera och nya digitala headless- och omnikanalskundupplevelser. I de många olika kanaler som bolaget stödjer. Finansiering kommer från Industrifonden och tyska 42CAP och kommer att användas till produktutveckling, rekrytering och internationell expansion. “ - Occtoo skapar förutsättningar för företag att snabbare bygga digitala kundupplevelser, lansera nya försäljningskanaler och etablera nya affärsmodeller....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon