Fjällräven och Filippa K handlar upp Occtoo teknik för API-driven personalisering

In API, CXM, Lojalitetsprogram, Microsoft .NET, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

API- och Headless fokuserade ehandelstillverkaren Occtoo har lagt till svenska Fjällräven till kundlistan. De ska använda det unga bolagets personaliseringsteknik i sina ”experience API”-drivna omnikanalsatsningar framöver. Occtoo grundades 2018 i Malmö och jobbar även med Episerver Commerce-användaren Filippa K sedan ett tag tillbaka.  ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon